Receptes

Pollastre saltat amb ametlles

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - pollo con almendras

Ingredients

  • 500 g de pit de pollastre desossat i tallat en tires
  • 100 g d’ametlles pelades crues
  • 2 cebes tendres
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 100 ml de salsa de soja
  • 1 cullerada de postres de gingebre fresc ratllat
  • Oli d’oliva

Oli verge extra

Ametlla crua repelada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posem a macerar les tires de pollastre amb la salsa de soja, l’oli d’oliva i el gingebre fresc ratllat, durant 30 minuts com a mínim. D’altra banda, en una paella, saltem les ametlles amb un xic d’oli i les reservem.

  2. Pas 2

    Aprofitem la mateixa paella per coure les tires de pollastre, ben escorregudes, a foc mitjà i amb una mica d’oli. Quan siguin daurades, les reservem.

  3. Pas 3

    Pelem la ceba i la pastanaga i les tallem en tires fines. Rentem el carbassó, l’eixuguem i el tallem també en tires fines. A la mateixa paella on hem fet les tires de pollastre, hi posem un bon raig d’oli d’oliva i hi afegim la ceba. Quan la ceba hagi agafat una mica de color (3 minuts, si fa no fa), hi afegim la pastanaga.Ho remenem a foc mitjà i, quan hagin passat 5 minuts, hi afegim el carbassó. Saltem tots tres ingredients uns 5 minuts més amb un xic més d’oli i hi afegim les ametlles.

  4. Pas 4

    Per acabar, hi afegim el pollastre i una mica de suc de la maceració.

  5. Consell

    Si acompanyem aquest pollastre amb arròs, fideus d’arròs o noodles gaudirem d’un plat molt ben combinat, sa i lleuger.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later