Posem a macerar les tires de pollastre amb la salsa de soja, l’oli d’oliva i el gingebre fresc ratllat, durant 30 minuts com a mÃnim. D’altra banda, en una paella, saltem les ametlles amb un xic d’oli i les reservem.
Receptes
Pollastre saltat amb ametlles
Ingredients
- 500 g de pit de pollastre desossat i tallat en tires
- 100 g d’ametlles pelades crues
- 2 cebes tendres
- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- 100 ml de salsa de soja
- 1 cullerada de postres de gingebre fresc ratllat
- Oli d’oliva
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Aprofitem la mateixa paella per coure les tires de pollastre, ben escorregudes, a foc mitjà i amb una mica d’oli. Quan siguin daurades, les reservem.
-
Pas 3
Pelem la ceba i la pastanaga i les tallem en tires fines. Rentem el carbassó, l’eixuguem i el tallem també en tires fines. A la mateixa paella on hem fet les tires de pollastre, hi posem un bon raig d’oli d’oliva i hi afegim la ceba. Quan la ceba hagi agafat una mica de color (3 minuts, si fa no fa), hi afegim la pastanaga.Ho remenem a foc mitjà i, quan hagin passat 5 minuts, hi afegim el carbassó. Saltem tots tres ingredients uns 5 minuts més amb un xic més d’oli i hi afegim les ametlles.
-
Pas 4
Per acabar, hi afegim el pollastre i una mica de suc de la maceració.
-
Consell
Si acompanyem aquest pollastre amb arròs, fideus d’arròs o noodles gaudirem d’un plat molt ben combinat, sa i lleuger.