Receptes

El pollastre més cruixent

30 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

El pollastre més cruixent

Aquest pollastre cruixent és sucós, tendre i carregat de sabor, perfecte per a qualsevol ocasió.

Ingredients

  • 2 pits de pollastre
  • 1 ou
  • ½ got de llet
  • 200 g de farina
  • 1 cullerada de mostassa
  • Un pessic de comí
  • Un pessic de gingebre
  • Oli d’oliva verge suave Borges

Per fer el fregit

  • 180 g de farina
  • 80 g de maizena
  • 1 sobre de llevat químic
  • Un pessic de pebre
  • Sal al gust

Oli d’oliva sabor Suau

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa en un recipient lou, la llet, la farina, la mostassa, el comí i el gingebre. Remena-ho tot fins a aconseguir una massa lleugera. Talla el pollastre a tires i introdueix-lo en la mescla, de manera que quedi del tot cobert. Deixa’l macerar a la nevera durant 3 hores com a mínim. 

  2. Pas 2

    D’una altra banda, mescla la farina, la maizena, el llevat i el pebre per preparar l’arrebossat. Corregeix de sal al gust. 

     

  3. Pas 3

    Treu el pollastre de la nevera, arrebossal amb la mescla anterior i fregeix-lo en oli doliva verge extra abundant, a 180 ºC, de manera que estigui recobert d’oli en tot moment. 

  4. Pas 4

    Retiral i deixal reposar damunt de paper de cuina. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later