Receptes

Pollastre amb pinya al curry

25 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 3 cuixetes de pollastre per persona
  • 1 llauna de pinya en almívar per persona
  • 1 ceba gran per a dues persones
  • 2 culleradetes de curry per a cada dues persones
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Oli Borgefrit
  • Panses sense llavors Borges
  • 1 vas de vi blanc dolç
  • Sal i pebre al gust

Oli verge extra

Aceite Borges Especial Fritos

Borges Especial Fregits

Panses de temporada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Fregir el pollastre amb l’oli per daurar-lo per fora. Tallar la ceba a trossos molt petits i saltejar a foc lent uns 15 minuts. Quan estigui llesta, afegir el pollastre, la pinya tallada a trossos, el vi, el curry, la sal i el pebre. Coure a foc lent uns 15 – 20 minuts. Afegir les panses sense llavors i deixar reposar 5 minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later