La beguda que està més de moda aquesta temporada arriba a casa teva. No et quedis sense la teva tassa de pumpkin spice latte!
Receptes
Pumpkin spice latte
Ingredients
Per a la base
- 30 g de carabassa
- ½ culleradeta de canyella molta
- Una pessic de gingebre molt
- Una pessic de nou moscada
- Una pessic de clau molt
- 450 ml de beguda de nou Borges Natura
- 70 ml de cafè exprés acabat de fer
- Sucre o edulcorant (opcional)
Per decorar
- Nata muntada al gust
- Canyella molta extra
Pas a pas
-
Pas 1
Talla la carabassa a trossos i fes-la al forn fins que estigui tova (o bé la pots cuinar al microones).
-
Pas 2
Mescla en un recipient el puré de carabassa amb les espècies (i amb el sucre o l’edulcorant, si vols). Afegeix-hi la beguda de nou i escalfa la preparació en un pot, remenant i sense que arribi a bullir.
-
Pas 3
Apaga el foc, tira-hi el cafè acabat de fer i remena. Servei el latte en dues tasses utilitzant un colador.
-
Pas 4
Decora-ho amb nata muntada i una mica de canyella molta.