Receptes

Quesadilles de carbassa, gall dindi i formatge per cuinar amb la mainada

45 min

Temps

4 persones persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Nens a la cuina? Sí! Et proposem una recepta senzilla que podràs compartir amb els més menuts de casa. Mans netes, davantal, i apa, tothom a cuinar.Nens a la cuina? Sí! Et proposem una recepta senzilla que podràs compartir amb els més menuts de casa. Mans netes, davantal, i apa, tothom a cuinar.

Ingredients

 • 4 tortilles de blat per a quesadilles
 • Formatge a talls
 • Gall dindi a talls
 • Carbassa
 • Oli d’oliva verge extra
 • 2 iogurts
 • Pebre
 • Mitja llimona
 • Menta fresca

Oli verge extra

Pas a pas

 1. Pas 1

  Pots comprar la carbassa pelada i tallada a trossos o bé sencera i tallar-li la part de dalt a manera de tapa i, cullera en mà, buidar-la en equip. Ara bé, assegura’t que els teus ajudants de cuina són pacients, no fos cas que t’abandonin a mitja missió.

  Quan ja tingueu tota la polpa fora, salta-la amb oli d’oliva verge extra mentre la canalla fa talls petits de formatge i gall dindi. Amb quin estri? Amb un ganivet sense punta, unes tisores o directament amb les mans (ben netes); depèn de l’edat dels teus ajudants. Un cop la carbassa sigui cuita, posa-la en un plat.

  Ara nomena un encarregat per a cadascun dels altres ingredients d’aquestes quesadilles: el formatge, el gall dindi i las tortilles. Cada encarregat ha d’omplir un plat amb l’ingredient que té al seu càrrec. Aquest joc farà que estiguin atents a quan els toca el torn, de manera que evitarà que s’avorreixin i comencin a donar voltes sense solta per la cuina.

  Si tens més de tres ajudants, pots demanar al més gran que s’ocupi d’anar fent el dip per a les quesadilles. Explica-li que el que ha de fer és buidar els iogurts en un bol i tirar-hi una mica de pebre, el suc de mitja llimona espremuda a mà i la menta ben picada (prepara-la abans i així quan arribi aquest moment ja la tindràs a punt).

  Escalfa una mica d’oli d’oliva verge extra, demana una tortilla a l’encarregat de les tortilles i posa-la a la paella. A continuació demana el gall dindi al seu encarregat i n’escampes uns quants talls per mitja tortilla. Fes el mateix amb el formatge i la carbassa. Quan el formatge s’estigui fonent, plega la tortilla, dona-li la volta i… següent!

  A l’hora de servir-les, talla-les en forma de triangle perquè els nens les puguin sucar a la salsa de iogurt fàcilment, a manera de dip, amb les mans.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later