Receptes

Raviolis de carbassó farcits de tonyina

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

3.50 / 5 (2 votes)

Valoració

Raviolis de calabacín rellenos de atún

Ingredients

  • 2 carbassons mitjans
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d’all
  • 4 llaunes de tonyina en oli d’oliva
  • 100 g de formatge mozzarella ratllat
  • Sal i pebre
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Vinagre balsàmic de Módena Borges

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla els carbassons a tires llargues i fines, d’uns 3 mm de gruix aproximadament. Coulos en una cassola amb aigua durant un parell de minuts, fins que s’estovin. 

  2. Pas 2

    Pica la ceba i l’all i daura’ls durant uns minuts en una paella amb oli d’oliva verge extra. Un cop siguin llestos, afegeix-hi la tonyina, prèviament colada i barrejada amb un toc de vinagre balsàmic de Mòdena, i cuina-ho tot junt durant un altre minut. Salpebre-ho. 

  3. Pas 3

    Col·loca les tires de carbassó, ben estirades, en una safata. Posa-hi, amb cura, una mica de farcit al centre i tanca-les. 

  4. Pas 4

    Escampa formatge mozzarella per damunt de cada ravioli i posa’ls al forn durant uns 5 minuts a 180ºC. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later