T’encanten els panellets però no t’atreveixes a preparar-los a casa? No et preocupis, aquí tens una recepta de panellets facilíssima i ràpida perquè et quedin… espectaculars!
Receptes
Recepta de panellets 2.0… facilíssima!
Ingredients
Per a la massa:
- 500 g d’ametlla Borges molta
- 350 g de sucre (o substitut)
- 250 g de moniato
- 2 rovells d’ou
- Ratlladura de pell de llimona
Per a la cobertura:
- 300 g de pinyons Borges
- 2 clares d’ou
- 1 rovell
Pas a pas
-
Pas 1
Cou el moniato amb la pell i quan ja estigui tou deixa’l refredar i aixafa’l amb una forquilla fins a obtenir una massa. Afegeix-hi el sucre i l’ametlla molta i remena-ho per integrar bé la barreja. Afegeix-hi la ratlladura de llimona i els dos rovells d’ou i amassa-ho tot bé.
Forma boles amb la massa i arrebossa-les amb la clara, i tot seguit amb els pinyons. Col·loca-les sobre una safata de forn i pinta-les amb el rovell d’ou. Forneja-les durant 15 minuts a 180 ºC.
Deixa refredar els panellets almenys una hora abans de menjar-los.