Plou? Fa fred? ¡No et preocupis! Aquí estem per cuidar-te i fer-te entrar en calor amb aquesta deliciosa i saludable crema de carbassa i porros. Facilíssima de preparar!
Receptes
Recepta per a dies de pluja: Crema de carbassa i porros
Ingredients
- 2 porros
- 500 g de carbassa
- 1 patata petita
- Mitja ceba
- Una tassa de beguda d’ametlla Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Cou en una cassola la carbassa, el porro i la patata amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Salpebra-ho i daura-ho durant 5 minuts.
-
Pas 2
Afegeix-hi aigua fins a cobrir les verdures i cou-les a foc viu durant uns 20 minuts, procurant que l’aigua no s’evapori.
-
Pas 3
Cola les verdures, però reserva’n l’aigua de cocció. Després vessa la tassa de beguda vegetal damunt de les verdures i tritura-ho tot junt. Ves tirant l’aigua de cocció a poc a poc mentre ho bats, fins a aconseguir la textura desitjada.
-
Pas 4
Completa-ho amb uns crostons de pa.