Receptes

Remenat de patata i xoriço

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

BORGES - Revuelto de patata y chorizo

Ingredients

  • 360 g de xoriço
  • 4 ous
  • 4 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • 4 grans d’all
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra
  • Nous Borges

Nous en gra, origen Califòrnia

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella amb oli d’oliva verge extra, cou la ceba tallada a rodanxes fins que estigui daurada.

  2. Pas 2

    En una altra paella, fregeix las patates en oli d’oliva verge extra, juntament amb l’all laminat, evitant que quedin cruixents. Quan estiguin fetes, retira-les i afegeix-les a la paella de la ceba, després de colar-les bé perquè no quedin olioses. Deixa que es cuinin a foc lent.

  3. Pas 3

    Retira una part de l’oli de fregir de les patates i, a la mateixa paella, fregeix el xoriço tallat a daus. Tira’l a la paella de les patates i la ceba.

  4. Pas 4

    També a la mateixa paella, fregeix els ous amb una cullerada d’oli d’oliva, assegurant-te que el rovell no es cogui. Pots tirar-lo a la paella i trencar-los remenant tots els ingredients junts o bé fregir-lo a part servir-lo directament a cada plat, damunt de les patates i el xoriço, de manera que cada comensal el trenqui.

  5. Pas 5

    Finalment afegeix unes nous per donar-li el toc cruixent.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later