En una paella amb oli d’oliva verge extra, cou la ceba tallada a rodanxes fins que estigui daurada.
Receptes
Remenat de patata i xoriço
Ingredients
- 360 g de xoriço
- 4 ous
- 4 patates mitjanes
- 1 ceba
- 4 grans d’all
- Un raig d’oli d’oliva verge extra
- Nous Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En una altra paella, fregeix las patates en oli d’oliva verge extra, juntament amb l’all laminat, evitant que quedin cruixents. Quan estiguin fetes, retira-les i afegeix-les a la paella de la ceba, després de colar-les bé perquè no quedin olioses. Deixa que es cuinin a foc lent.
-
Pas 3
Retira una part de l’oli de fregir de les patates i, a la mateixa paella, fregeix el xoriço tallat a daus. Tira’l a la paella de les patates i la ceba.
-
Pas 4
També a la mateixa paella, fregeix els ous amb una cullerada d’oli d’oliva, assegurant-te que el rovell no es cogui. Pots tirar-lo a la paella i trencar-los remenant tots els ingredients junts o bé fregir-lo a part servir-lo directament a cada plat, damunt de les patates i el xoriço, de manera que cada comensal el trenqui.
-
Pas 5
Finalment afegeix unes nous per donar-li el toc cruixent.