Fàcils i deliciosos, la millor manera de començar el dia.
Receptes
Remenat de tofu
Ingredients
- 200 g de tofu fresc
- 1 ceba tendra petita
- 1 pastanaga gran
- ½ carbassó
- 150 g de xampinyons
- 20 cirerols
- ½ vaset de brou de verdures
- Sal i pebre
- Un pessic de curri
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Escorre el tofu i asseca’l amb paper de cuina.
-
Pas 2
Pica la ceba tendra i salta–la en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Tira-hi la pastanaga tallada a rodanxes petites i cuina–la durant uns minuts. A continuació, incorpora-hi el carbassó i els xampinyons a làmines. Afegeix-hi els cirerols tallats per la meitat i salpebre-ho.
-
Pas 3
Afegeix-hi el tofu ben esmicolat amb les mans i, mentre es cuina, aboca-hi una mica de brou de verdures perquè el guisat no quedi ressec. Afegeix-hi el curri. Pots servir el plat amb una torrada.