És temps de carabasses! Però no només per buidar-les o decorar la casa, sinó també per preparar unes receptes … de por! Com aquest risotto de carbassa.
Receptes
Risotto de carbassa
Ingredients
- 2 tasses de arròs
- 400 g de carbassa
- Una ceba
- 300 ml de brou de verdures
- 300 ml de beguda de nou Borges
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- Fulles d’alfàbrega
Pas a pas
-
Pas 1
Sofregeix la ceba a foc mitjà amb un raig d’oli d’oliva verge extra, afegeix-hi la carbassa i deixa coure totes dues fins que siguin toves.
-
Pas 2
Tira-hi l’arròs, remena, salpebre i incorpora-hi la beguda de nou. Tapa-ho i cuina-ho uns minuts a foc lent, fins que la beguda comenci a absorbir l’arròs.
-
Pas 3
A continuació afegeix-hi el brou de verdures i deixa-ho a foc mitjà mentre remenes sovint, durant uns 25-30 minuts.
-
Pas 4
Quan faltin pocs minuts per apagar el foc, tira-hi el formatge parmesà i remena. Se serveix amb una fulla d’alfàbrega com a decoració.