Receptes

Seitons en vinagre

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Seitons en vinagre

Perfectament assaonades, són ideals per a afegir una explosió de sabor als teus plats favorits.

Ingredients

  • 1 kg de seitons frescos, nets i oberts per la meitat
  • 200 ml de vinagre de poma Borges
  • 100 ml de vinagre balsàmic de Módena Borges
  • 100 ml d’aigua freda
  • 2 cullerades de sal grossa
  • 4 grans d’all
  • 1 manat de julivert
  • Oli d’oliva verge extra (n’hi ha d’haver prou per cobrir els seitons) Borges

Vinagre de sidra de poma

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

  2. Pas 2

    Coloca els seitons en capes, amb la pell cap avall, en una safata alta. Entre capa i capa de seitons posa-hi una mica de sal i la mescla de vinagres (ha de cobrir perfectament tot el peix).

  3. Pas 3

    Tapa la safata i deixa-la a la nevera unes 3 o 4 hores.

  4. Pas 4

    Escorre molt bé els seitons i passa’ls a un recipient net. Pica els grans d’all a trossos petits i el julivert al gust.

  5. Pas 5

    Cobreix els seitons amb oli doliva verge extra i assaona’ls amb l’all i el julivert picats. Deixa’ls reposar durant un mínim de 24 hores.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later