Perfectament assaonades, són ideals per a afegir una explosió de sabor als teus plats favorits.
Receptes
Seitons en vinagre
Ingredients
- 1 kg de seitons frescos, nets i oberts per la meitat
- 200 ml de vinagre de poma Borges
- 100 ml de vinagre balsàmic de Módena Borges
- 100 ml d’aigua freda
- 2 cullerades de sal grossa
- 4 grans d’all
- 1 manat de julivert
- Oli d’oliva verge extra (n’hi ha d’haver prou per cobrir els seitons) Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Mescla els dos vinagres i l’aigua.
-
Pas 2
Col·loca els seitons en capes, amb la pell cap avall, en una safata alta. Entre capa i capa de seitons posa-hi una mica de sal i la mescla de vinagres (ha de cobrir perfectament tot el peix).
-
Pas 3
Tapa la safata i deixa-la a la nevera unes 3 o 4 hores.
-
Pas 4
Escorre molt bé els seitons i passa’ls a un recipient net. Pica els grans d’all a trossos petits i el julivert al gust.
-
Pas 5
Cobreix els seitons amb oli d’oliva verge extra i assaona’ls amb l’all i el julivert picats. Deixa’ls reposar durant un mínim de 24 hores.