Receptes

Spaguetti cacio e pepe, un clàssic de la cuina romana

15 min

Temps

4 persones persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 400 g d’espagueti
  • 200 g de formatge pecorino curat
  • Pebre negre
  • Sal

Pas a pas

  1. Pas 1

    Mentre la pasta es cou en abundant aigua amb sal, ratllem el pecorino en un recipient gran. Hi afegim el pebre (si pot ser, acabat de moldre) i ho remenem bé.

    Un cop hagi acabat la cocció, anem traient la pasta amb una escumadora i l’anem afegint al recipient on hem posat el formatge i el pebre. No ha de tenir aigua, però tampoc no ha d’estar escorreguda del tot. Ho remenem perquè tots els ingredients s’integrin i el formatge vagi agafant textura amb l’escalfor de la pasta.

    Per acabar, hi afegim un cullerot de l’aigua en què hem bullit la pasta i ho tornem a remenar.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later