Recipes

Tacos de bolets

20 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Tacos de setas

Ingredients

  • 2 grans d’all picats
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 500 g de xampinyons nets i tallats a lĂ mines fines
  • 60 ml de vinagre balsĂ mic de MĂČdena Borges
  • Un rajolĂ­ de vi blanc
  • Sal i pebre al gust
  • 8 tortillas de blat de moro

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsĂ mic de mĂČdena

Vinagre balsĂ mic de MĂČdena

Step by step

  1. Step 1

    Salta els alls en una paella amb oli de oliva verge extra, amb compte perquù no s’arribin a daurar. Tira-hi els xampinyons i cuina-ho tot a foc mig-alt durant uns minuts, sense parar de remenar.

  2. Step 2

    Afegeix-hi el vinagre balsàmic i el vi, salpebre-ho i cuina-ho uns 3 o 4 minuts, fins que l’alcohol s’hagi evaporat.

  3. Step 3

    Escalfa les tortillas en una paella a foc mig sense oli, uns 15 segons per cada banda (també ho pots fer al forn o al microones).

  4. Step 4

    Munta els tacos i serveix-los. Opcionalment hi pots afegir un toc xili (si us agrada el menjar picant) o de coriandre (per a una pinzellada exĂČtica i refrescant).

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later