Receptes

Tacos de bolets

20 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ€CIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Tacos de setas

Ingredients

  • 2 grans d’all picats
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 500 g de xampinyons nets i tallats a lĂ mines fines
  • 60 ml de vinagre balsĂ mic de Mòdena Borges
  • Un rajolĂ­ de vi blanc
  • Sal i pebre al gust
  • 8 tortillas de blat de moro

Oli verge extra

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Salta els alls en una paella amb oli de oliva verge extra, amb compte perquè no s’arribin a daurar. Tira-hi els xampinyons i cuina-ho tot a foc mig-alt durant uns minuts, sense parar de remenar.

  2. Pas 2

    Afegeix-hi el vinagre balsàmic i el vi, salpebre-ho i cuina-ho uns 3 o 4 minuts, fins que l’alcohol s’hagi evaporat.

  3. Pas 3

    Escalfa les tortillas en una paella a foc mig sense oli, uns 15 segons per cada banda (també ho pots fer al forn o al microones).

  4. Pas 4

    Munta els tacos i serveix-los. Opcionalment hi pots afegir un toc xili (si us agrada el menjar picant) o de coriandre (per a una pinzellada exòtica i refrescant).

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later

Tacos de bolets