Salta els alls en una paella amb oli de oliva verge extra, amb compte perquè no s’arribin a daurar. Tira-hi els xampinyons i cuina-ho tot a foc mig-alt durant uns minuts, sense parar de remenar.
Receptes
Tacos de bolets

Ingredients
- 2 grans d’all picats
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 500 g de xampinyons nets i tallats a làmines fines
- 60 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- Un rajolí de vi blanc
- Sal i pebre al gust
- 8 tortillas de blat de moro
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Afegeix-hi el vinagre balsàmic i el vi, salpebre-ho i cuina-ho uns 3 o 4 minuts, fins que l’alcohol s’hagi evaporat.
-
Pas 3
Escalfa les tortillas en una paella a foc mig sense oli, uns 15 segons per cada banda (també ho pots fer al forn o al microones).
-
Pas 4
Munta els tacos i serveix-los. Opcionalment hi pots afegir un toc xili (si us agrada el menjar picant) o de coriandre (per a una pinzellada exòtica i refrescant).