Els tacs cruixents de tofu són un deliciós sopar vegà.
Receptes
Tacos cruixents de tofu
Ingredients
- 300 g de tofu
- 100 g de farina de blat de moro
- 4 fulles d’enciam (rodones)
- 1 pastanaga
- 4 ravenets
- ½ alvocat
- 2 cullerades de llavors de sèsam
- Oli d’oliva verge extra Borges
Per a la vinagreta
- 70 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 20 ml de vinagre balsàmic de Módena Borges
- Un pessic de pebre
- Un pessic de sal
- 1 cullerada de coriandre fresc (opcional)
- Un pessic de clau
Pas a pas
-
Pas 1
Escorre el tofu i asseca’l bé. Talla’l a cubs petits, arrebossa’l amb la farina de blat de moro i fregeix-lo en una paella amb oli d’oliva verge extra a uns 180 ºC, de manera que quedi ben segellat. Deixa’l damunt de paper de cuina.
-
Pas 2
En un bol, mescla la pastanaga a rodanxes, els ravenets, l’alvocat a daus petits i les llavors de sèsam. Afegeix-hi el tofu.
-
Pas 3
Per preparar la vinagreta, mescla tots els ingredients i afegeix-la als ingredients anteriors. Remena-ho amb cura perquè els tacos de tofu no es desfacin.
-
Pas 4
Serveix-ho a manera de tacos damunt de les fulles d’enciam.