Un cop desmoldada i tèbia, preparar la Creu de Santiago per a decorar: dibuixar en un foli la Creu i retallar. Col·locar al centre i cobrir juntament amb un petit colador tot el pastís de sucre glacé.
Omplir l’espai de la Creu amb canyella mòlta. La pinta és de Guia Michelin, i està exquisida!
Receptes
Pastís de Santiago
Ingredients
- 200gr d'Ametlles mòltes Borges
- 200gr de sucre
- 4 ous
- Canyella mòlta
- Sucre glacé
- Ratlladura d'una llimona
Pas a pas
-
Pas 1
Batre en un bol 4 ous juntament amb la ratlladura d’una llimona, dues culleradetes de canyella mòlta i 200gr de sucre en gra. A continuació, incorporar, barrejant suaument, els 200gr d’ametlles mòltes Borges.
Preescalfar el forn durant 5 minuts. En un motlle rodó desmuntable i prèviament untat amb mantega, abocar la barreja anterior i posar al forn a mitja temperatura durant 20 minuts aproximadament.
El pastís estarà a punt quan es punxi i surti la vareta neta.
Truc: Perquè no pugi el pastís i quedi pla, tapar la part superior del motlle amb paper alumini.