Escorrem les carxofes i les triturem amb l’oli d’oliva verge extra i una mica de sal. Ha de quedar com una crema o un paté.
Torrem les llesques de pa. Batem els ous, els salem lleugerament, hi afegim una mica de llet i els quallem sense parar de remenar en una paella amb una mica d’oli a foc mitjà.
Untem les llesques de pa amb la crema de carxofes i acabem amb els ous remenats.
Receptes
Torrades amb crema de carxofes i ous remenats
Ingredients
- 200 g de carxofes en conserva
- 6 ous
- 4 bones llesques de pa
- Oli d'oliva verge extra Borges
- Un raig de llet
- Sal
Pas a pas
-
Pas 1
-
Trucs:
- Aquest és un plat que per la seva senzillesa et salva un sopar improvisat o un dinar al qual no pots destinar gaire temps.
- Les llaunes són una bona solució que sempre va bé tenir al rebost. Com que tenen una llarga caducitat i no són cares, procura comprar-ne de primera qualitat. Hi sortiràs guanyant.
- És un plat compensat nutricionalment: hidrats de carboni, proteïna, vitamines, fibra. Pot ser un plat únic per a un sopar. No oblidis complementar-lo amb fruita fresca!