Receptes

Truita de patates sucosa i fàcil

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Tortilla de patatas

Un clàssic que no pot faltar en un sopar amb amics o família.

Ingredients

  • 5 patates mitjanes
  • 1 ceba mitjana
  • 5 ous
  • 100 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Beguda d’ametlla

Pas a pas

  1. Pas 1

    Pica la ceba i talla les patates a grills fins, intentant que quedin tots de la mateixa mida perquè el temps de cocció sigui homogeni. Ofega-les a foc mig-baix en una paella amb abundant oli d’oliva verge extra, que cobreixi del tot les patates i la ceba. Un cop fetes, retira-les i escorre-les en un colador fins que hagin eliminat tot l’oli.

  2. Pas 2

    Bat els ous en un bol, salpebra’ls i afegeix -hi la beguda d’ametlla. Quan les patates s’hagin escorregut, aboca-les al bol i remena lleugerament perquè s’integrin.

  3. Pas 3

    En una paella antiadherent amb una cullerada sopera d’oli de oliva verge extra, tira-hi la mescla i cou-la per tots dos costats, amb prou feines uns quants minuts ―tomba-la amb l’ajuda d’un plat. El temps de cocció dependrà de la mida de la paella i, per tant, del gruix de la truita. En tot cas, cal que la cocció sigui lleugera perquè l’ou no es qualli del tot.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later