Un clàssic que no pot faltar en un sopar amb amics o família.
Receptes
Truita de patates sucosa i fàcil
Ingredients
- 5 patates mitjanes
- 1 ceba mitjana
- 5 ous
- 100 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
- Oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Pica la ceba i talla les patates a grills fins, intentant que quedin tots de la mateixa mida perquè el temps de cocció sigui homogeni. Ofega-les a foc mig-baix en una paella amb abundant oli d’oliva verge extra, que cobreixi del tot les patates i la ceba. Un cop fetes, retira-les i escorre-les en un colador fins que hagin eliminat tot l’oli.
-
Pas 2
Bat els ous en un bol, salpebra’ls i afegeix -hi la beguda d’ametlla. Quan les patates s’hagin escorregut, aboca-les al bol i remena lleugerament perquè s’integrin.
-
Pas 3
En una paella antiadherent amb una cullerada sopera d’oli de oliva verge extra, tira-hi la mescla i cou-la per tots dos costats, amb prou feines uns quants minuts ―tomba-la amb l’ajuda d’un plat. El temps de cocció dependrà de la mida de la paella i, per tant, del gruix de la truita. En tot cas, cal que la cocció sigui lleugera perquè l’ou no es qualli del tot.