Receptes

Vedella amb bròquil

0 / 5 (0 votes)

Valoració

ternera con brócoli

Ingredients

  • 400 g de filet de vedella
  • 1 bròquil
  • 1 ceba petita
  • 50 ml de beguda d'avellana Borges Natura
  • 60 g de formatge crema
  • 150 g de formatge parmesà ratllat
  • Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre

Beguda d’avellana

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Preescalfeu el forn a 180 °C. D’altra banda, cuina el bròquil al vapor durant uns 5 minuts.

  2. Pas 2

    En una paella fonda, sofregiu la ceba en oli d’oliva verge extra. Incorpora la vedella tallada a tires i cuina-les durant uns minuts. Afegeix el bròquil. Quan la vedella i el bròquil estiguin llestos, col·loqueu-los en una safata per a forn i salpebreu-los.

  3. Pas 3

    En un bol barreja la beguda d’avellana, el formatge crema i el parmesà. Amb una cullera, distribueix la barreja de formatges sobre la carn i el bròquil i enforna’ls durant uns 10 minuts, fins a aconseguir un gratinat.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later