Escalfem una paella a foc entre mitjà i alt. Greixem els pits amb oli d’oliva i els posem a la paella. Els coem uns 3-4 minuts per cada banda, els salpebrem i apaguem el foc. A continuació els tallem a tires fines i els reservem.
Pelem la poma i la tallem a dauets. Aprofitem la mateixa paella amb què hem cuinat els pits per escalfar la mantega juntament amb la poma trossejada, el sucre i un pessic de canyella. Remenem de tant en tant fins que la poma quedi tendra. Apaguem el foc i reservem.
Col·loquem la tortilla en un plat i hi incorporem una base de ruca i, després, els pits a tires i els dauets de poma. Ho adobem amb la maionesa de curri. L’emboliquem i el tallem per la meitat.
Per fer la maionesa de curri: introduïm al vas de la batedora la culleradeta de curri en pols, l’ou, unes gotes de suc de llima i la meitat de l’oli. Ho triturem tot, al començament amb la batedora fixa al fons. Quan la maionesa comenci a emulsionar, hi afegim la resta de l’oli poc a poc i anem pujant i baixant la batedora amb cura. Afegim sal al gust.