Renta bĂ© els xampinyons i separaân els peus.
Receptes
Xampinyons farcits al forn
Ingredients
- 150 g de carn de porc picada
- 150 g de carn de vedella picada
- 16 xampinyons grans
- 1 pastanaga
- 1 ceba mitjana
- Un raig dâoli dâoliva verge extra Borges
- 100 g de salsa de tomĂ quet
- Formatge parmesĂ ratllat
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla la ceba molt fina i sofregeix-la en una paella amb força oli dâoliva verge extra. Afegeix-hi la pastanaga, tambĂ© ben tallada, i sofregeix-la juntament amb la ceba durant uns minuts.
-
Pas 3
Incorpora-hi els peus dels xampinyons picats ben fins i cuina-ho tot deu minuts més. Salpebre-ho.
-
Pas 4
Tira-hi la carn i esmicola-la mentre es cuina a foc mig. Quan comenci a estar daurada, afegeix-hi la salsa de tomĂ quet.
-
Pas 5
Mentre el sofregit es va fent, escalfa el forn a 180 ÂșC. En una safata per al forn, col·loca els caps dels xampinyons mirant cap amunt i regaâls amb una mica dâoli dâoliva verge extra (ho pots fer amb un pinzell).
-
Pas 6
Amb lâajuda dâuna cullereta, farceix els xampinyons amb el guisat de carn.
-
Pas 7
Tira una mica de formatge parmesĂ per damunt de cada xampinyĂł i posaâls al forn durant 25 minuts a 180Â ÂșC.