Recipes

Xampinyons farcits al forn

40 min

Time

4 persons

Servings

FĂ cil

Difficulty

5 / 5 (1 votes)

Rating

Borges - Champiñones rellenos

Ingredients

  • 150 g de carn de porc picada
  • 150 g de carn de vedella picada
  • 16 xampinyons grans
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba mitjana
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 g de salsa de tomĂ quet
  • Formatge parmesĂ  ratllat

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Renta bĂ© els xampinyons i separa’n els peus.

  2. Step 2

    Talla la ceba molt fina i sofregeix-la en una paella amb força oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi la pastanaga, tambĂ© ben tallada, i sofregeix-la juntament amb la ceba durant uns minuts.

  3. Step 3

    Incorpora-hi els peus dels xampinyons picats ben fins i cuina-ho tot deu minuts més. Salpebre-ho.

  4. Step 4

    Tira-hi la carn i esmicola-la mentre es cuina a foc mig. Quan comenci a estar daurada, afegeix-hi la salsa de tomĂ quet.

  5. Step 5

    Mentre el sofregit es va fent, escalfa el forn a 180 ÂșC. En una safata per al forn, col·loca els caps dels xampinyons mirant cap amunt i rega’ls amb una mica d’oli d’oliva verge extra (ho pots fer amb un pinzell).

  6. Step 6

    Amb l’ajuda d’una cullereta, farceix els xampinyons amb el guisat de carn.

  7. Step 7

    Tira una mica de formatge parmesĂ  per damunt de cada xampinyĂł i posa’ls al forn durant 25 minuts a 180 ÂșC.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later