Si es desitja, es pot posar en un motlle de flam en forma de corona i presentar-ho així.Si es desitja, es pot posar en un motlle de flam en forma de corona i presentar-ho així.
Recipes
Arròs amb panses i ametlles

Ingredients
- 375gr d'arròs basmati
- 2 cullerades de mantega
- 20gr de Panses Borges
- 1 ceba
- 30gr d'Ametlles Borges
- 1 culleradeta de curry en pols
- 3 tasses de brou de pollastre
- Sal
- Pebre mòlta
- 2 uds. de cardamom
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
Step by step
-
Step 1
Fondre la mantega en una cassola. Ofegar la ceba ben picada fins que estigui transparent. Incorporar l’arròs, remenar i afegir el brou (doble volum de brou que d’arròs), reservant 1 tasseta.
Quan comenci a bullir, afegir el curry, dissolt en la tasseta del brou reservat, així com les panses i les llavors de cardamom trencades. Salpebrar. Coure durant 10 minuts a foc mitjà; tapar i coure de nou a foc mínim durant 10 minuts més o fins que estigui sec i esponjós. Afegiu les ametlles, remenar i servir de seguida.
Recipes
Arroz con pasas y almendras

Si se desea, se puede meter en un molde de flan en forma de corona y presentarlo así.
Ingredients
- 375gr de arroz basmati
- 2 cucharadas de mantequilla
- 20gr de Pasas Sin Semillas Borges
- 1 cebolla
- 30gr de Almendras Borges
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 3 tazas de caldo de pollo
- Sal
- Pimienta molida
- 2 uds. de cardamomo
- Aceite de Oliva Virgen Extra Borges
Step by step
-
Step 1
Derretir la mantequilla en una cacerola. Rehogar la cebolla bien picada hasta que esté transparente. Incorporar el arroz, remover y agregar el caldo (doble volumen de caldo que de arroz), reservando 1 tacita.
Cuando comience a hervir, añadir el curry, disuelto en la tacita del caldo reservado, así como las pasas y las semillas de cardamomo rotas. Salpimentar. Cocer durante 10 minutos a fuego medio; tapar y cocer de nuevo a fuego mínimo durante 10 minutos más o hasta que esté seco y esponjoso. Agregar las almendras, revolver y servir enseguida.