Recipes

Arròs amb panses i ametlles

35 min

Time

1 persona persons

Servings

Fàcil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Si es desitja, es pot posar en un motlle de flam en forma de corona i presentar-ho així.Si es desitja, es pot posar en un motlle de flam en forma de corona i presentar-ho així.

Ingredients

  • 375gr d'arròs basmati
  • 2 cullerades de mantega
  • 20gr de Panses Borges
  • 1 ceba
  • 30gr d'Ametlles Borges
  • 1 culleradeta de curry en pols
  • 3 tasses de brou de pollastre
  • Sal
  • Pebre mòlta
  • 2 uds. de cardamom
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges

Panses de temporada

Ametlla crua repelada

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Fondre la mantega en una cassola. Ofegar la ceba ben picada fins que estigui transparent. Incorporar l’arròs, remenar i afegir el brou (doble volum de brou que d’arròs), reservant 1 tasseta.
    Quan comenci a bullir, afegir el curry, dissolt en la tasseta del brou reservat, així com les panses i les llavors de cardamom trencades. Salpebrar. Coure durant 10 minuts a foc mitjà; tapar i coure de nou a foc mínim durant 10 minuts més o fins que estigui sec i esponjós. Afegiu les ametlles, remenar i servir de seguida.

¡Nada mejor que tener la receta en tu cocina para empezar!

Recipes

Arroz con pasas y almendras

35 min

Time

1 persona persons

Servings

Fácil

Difficulty

3.40 / 5 (5 votes)

Rating

Si se desea, se puede meter en un molde de flan en forma de corona y presentarlo así.

Ingredients

  • 375gr de arroz basmati
  • 2 cucharadas de mantequilla
  • 20gr de Pasas Sin Semillas Borges
  • 1 cebolla
  • 30gr de Almendras Borges
  • 1 cucharadita de curry en polvo
  • 3 tazas de caldo de pollo
  • Sal
  • Pimienta molida
  • 2 uds. de cardamomo
  • Aceite de Oliva Virgen Extra Borges

Pasas de temporada

Almendra cruda repelada

Aceite de Oliva Virgen Extra

Step by step

  1. Step 1

    Derretir la mantequilla en una cacerola. Rehogar la cebolla bien picada hasta que esté transparente. Incorporar el arroz, remover y agregar el caldo (doble volumen de caldo que de arroz), reservando 1 tacita.
    Cuando comience a hervir, añadir el curry, disuelto en la tacita del caldo reservado, así como las pasas y las semillas de cardamomo rotas. Salpimentar. Cocer durante 10 minutos a fuego medio; tapar y cocer de nuevo a fuego mínimo durante 10 minutos más o hasta que esté seco y esponjoso. Agregar las almendras, revolver y servir enseguida.

¡Nada mejor que tener la receta en tu cocina para empezar!

Login required

or with your email address

There has ben an error please try again later