Limpiar los fredolics en agua, escurrirlos sobre papel de cocina y reservar. Dorar el puerro en una olla, añadir los fredolics y saltear durante tres minutos. Añadir agua hirviendo y cocer durante 10 minutos. Posteriormente, triturar.
Saltear los cacahuetes aparte con un poquito de perejil y poner encima de la crema una vez servida en un plato o bol.
Recipes
Crema de fredolics con cacahuetes

Ingredients
- 300gr de fredolics
- 1/2 litro de agua
- 1 puerro
- 50gr de Cacahuetes Borges
- Perejil
- Aceite de Oliva Virgen Extra Borges
- Sal
Step by step
-
Step 1
Recipes
Crema de fredolics amb cacauets

Ingredients
- 300gr de fredolics
- 1/2 litre d'aigua
- 1 porro
- 50gr de Cacauets Borges
- Julivert
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- Sal
Step by step
-
Step 1
Netejar els fredolics amb aigua, escórrer sobre paper de cuina i reservar. Daurar el porro en una olla, afegir els fredolics i saltejar durant tres minuts. Afegir aigua bullint i coure durant 10 minuts. Posteriorment, triturar.
Saltar els cacauets a part amb una mica de julivert i posar sobre de la crema un cop servida en un plat o bol.