Recipes

Crema de fredolics con cacahuetes

20 min

Time

1 persona persons

Servings

Fácil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Ingredients

  • 300gr de fredolics
  • 1/2 litro de agua
  • 1 puerro
  • 50gr de Cacahuetes Borges
  • Perejil
  • Aceite de Oliva Virgen Extra Borges
  • Sal

Cacahuetes fritos y salados

Aceite de Oliva Virgen Extra

Step by step

  1. Step 1

    Limpiar los fredolics en agua, escurrirlos sobre papel de cocina y reservar. Dorar el puerro en una olla, añadir los fredolics y saltear durante tres minutos. Añadir agua hirviendo y cocer durante 10 minutos. Posteriormente, triturar.
    Saltear los cacahuetes aparte con un poquito de perejil y poner encima de la crema una vez servida en un plato o bol.

¡Nada mejor que tener la receta en tu cocina para empezar!

Recipes

Crema de fredolics amb cacauets

20 min

Time

1 persona persons

Servings

Fàcil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Ingredients

  • 300gr de fredolics
  • 1/2 litre d'aigua
  • 1 porro
  • 50gr de Cacauets Borges
  • Julivert
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Sal

Cacauets fregits i salats

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Netejar els fredolics amb aigua, escórrer sobre paper de cuina i reservar. Daurar el porro en una olla, afegir els fredolics i saltejar durant tres minuts. Afegir aigua bullint i coure durant 10 minuts. Posteriorment, triturar.
    Saltar els cacauets a part amb una mica de julivert i posar sobre de la crema un cop servida en un plat o bol.

¡Nada mejor que tener la receta en tu cocina para empezar!

Login required

or with your email address

There has ben an error please try again later