Receptes

Lasanya de carbassó, pinyons i panses

30 min

Temps

4 persones persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 2 o 3 carbassons (per a unes 16 làmines de 0,3-0,5 cm de gruix)
  • 8 talls de formatge
  • Panses Borges
  • Pinyons Borges
  • 5 llaunes de tonyina (250 gr. aproximadament)
  • 3 Ous

Pinyons

Panses de temporada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tallem els carbassons i els col·loquem en una font apta pel forn.

  2. Pas 2

    Col·loquem els talls de formatge i una altra capa de carbassó.

  3. Pas 3

    Afegim la tonyina i col·loquem damunt una altra capa de formatge.

  4. Pas 4

    Afegim un grapat de panses i pinyons.

  5. Pas 5

    Batem els ous, aboquem a la font i enfornar uns 15-20 minuts a 180º (preescalfar 10 minuts).

  6. Pas 6

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later