Receptes

Lluç amb rossellones i avellanes

25 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 4 lloms de lluç
  • 1/2 porro
  • 4 porro
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • 1 grapat d'Avellanes Borges
  • 100gr de rossellones
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges

Avellana torrada Pizarro

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Sofregir el porro tallat en juliana. Enfarinar el lluç i afegir a la cassola amb el porro.
    Afegir la salsa de tomàquet, les tires de pebrot escalivat, les rossellones i cobrir lleugerament amb aigua. Portar a ebullició.
    Preparar una picada amb les avellanes i tirar a la cassola. 5 minuts més de foc i llest per servir.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later