Col·locar la farina amb la sal en un bol. Escalfar l’aigua amb el llevat perquè es desfaci. Quan l’aigua estigui temperada, afegir a la farina i barrejar amb l’oli fins que es formi una massa consistent, sense que s’enganxi. Embolicar en un drap i reservar durant 60 minuts.
Tallar el bacó a tires, barrejar amb el formatge Emmental i amb el rocafort esmicolat.
Quan la massa estigui llesta, preescalfar el forn a 250 º C. Estendre la massa sobre la safata del forn amb l’ajuda d’un corró i el tomàquet sobre la base de la pizza.
Cobrir amb la barreja de bacó i formatges. Baixar la temperatura del forn a 210 º C i cuinar durant 15-20 minuts.
Receptes
Pizza de bacó i rocafort
Ingredients
- 400gr de farina
- Sal
- 30gr de llevadura de forner
- 250ml aigua
- 7 cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 200gr bacó
- 100gr formatge rocafort
- Tomàquet fregit
- 100gr formatge Emmental ratllat
Pas a pas
-
Pas 1