Pots servir el gaspatxo acompanyat d’uns petits daus de pa com a guarnició. I si vols donar un toc més, posa-li també dauets de cogombre, ceba, tomàquet i ou dur.
Receptes
Gaspatxo andalús
Ingredients
- 1/2 quilo de tomàquets madurs
- 1/2 pebrot verd
- 1 dent d'all
- 1/2 cogombre
- 1 dl d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 4 cullerades de Vinagre de Vi Negre Borges
- 1 llesca de pa de motlle
- Sal fina
Pas a pas
-
Pas 1
Introdueix a la batedora dos tomàquets escaldats pelats. Pela i trosseja un rave i afegeix-lo juntament amb pebrot, all i pa remullat en aigua. Tritura-ho i assaona-ho. Afegeix vinagre i oli. Millor si ho proves per si cal rectificar. Passa-ho pel col·lador i deixa que es refredi en una sopera durant una hora.