Receptes

Carn d’olla tradicional fàcil i boníssima

120 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 300 g de cigrons
  • 150 g de cansalada
  • 1 espinada de porc salada
  • 1 os de pernil
  • 200 g de braó
  • 3 cuixes de pollastre
  • 200 g de xoriç
  • 2 pastanagues
  • 2 patates petites
  • 1 nap
  • 1 porro
  • ½ col petita

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Deixa els cigrons en remull durant tota la nit i reserva’ls.

  2. Pas 2

    En una olla amb uns 2 litres d’aigua, cou la cansalada, l’espinada, el pernil, el braó vedella i el pollastre, i salpebre-ho. Quan l’aigua arrenqui el bull, retira l’escuma de la superfície i tira-hi els cigrons, ja escorreguts.

  3. Pas 3

    Cou-ho durant una hora aproximadament. Afegeix-hi el xoriç sencer i deixa que es cuini tot uns 15 minuts més.

  4. Pas 4

    Incorpora-hi la pastanaga, la patata, el nap, el porro i la col i cuina-ho tot 10-15 minuts més, en funció del gruix dels trossos. 

  5. Pas 5

    Cola la carn d’olla i serveix-la en una safata gran. El brou sobrant et pot servir per fer sopa de fideus. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later