Col·locar a la batedora la dent d’all, el tahini, el suc de mitja llima, el comí, la remolatxa, 60 ml d’oli d’oliva, sal i pebre. Batre-ho amb la màxima potència fins a obtenir un puré dens (si volem jugar amb la textura podem afegir una mica de l’aigua de cocció dels cigrons).
Receptes
Hummus de remolatxa facilíssim i ultranutritiu
Ingredients
- 400 g de cigrons cuits
 - 200 g de remolatxa cuita
 - Una culleradeta de comí
 - Dues dents d'all
 - Suc d'una llima petita
 - Dues cullerades de tahini
 - 120 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
 - Un grapat de nous picades Borges
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
 - 
                        
Pas 2
Emplatar en un bol i servir-ho amb els altres 60 ml d’oli d’oliva verge extra i, si ho desitges, amb un grapat de nous picades per sobre.
 

                                    
                                  
                              
                                    
                                  
                              


