Hidrata les panses i les orellanes en el vi durant 20 minuts. Salteja-les a la paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Receptes
Ànec amb orellanes
Ingredients
- 800 g de magret d’ànec
- 40 panses Borges
- 10 orellanes d’albercoc Borges
- 1 got de vi negre
- ½ got d’aigua
- 1 cullerada sopera de mel
- Sal i pebre
- Oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Afegeix-hi el vi i el aigua i cuina-ho tot a foc lent durant uns minuts. Incorpora-hi la mel i deixa reduir la salsa durant uns minuts més.
-
Pas 3
Salpebre la carn i fes-la a la planxa tomba i tomba, de manera que quedi lleugerament crua per dins.
-
Pas 4
Introdueix l’ànec a la salsa i cuina’l amb prou feines un parell de minuts, perquè s’integrin els sabors.