Més fàcil, impossible
Receptes
Pastís de galeta
Ingredients
- 400 g de xocolata per fondre
- 100 g de mantega
- 100 g d’ametlles picades Borges
- 100 ml de llet o beguda vegetal freda Borges Natura
- 200 g de galetes rectangulars a escollir (les de canyella són una delícia)
- 1 branca de canyella
- Un pessic de sucre de llustre
Pas a pas
-
Pas 1
Fon la xocolata juntament amb la mantega al microones. Aboca-hi les ametlles picades i remena-ho.
-
Pas 2
En un bol, mescla la llet o la beguda vegetal amb la canyella. Per muntar el pastís, suca durant uns segons les galetes en la llet i ves col·locant-les en una safata rectangular, ben ordenades.
-
Pas 3
Amb l’ajuda d’un pinzell, unta una capa de xocolata fosa damunt de les galetes. Repeteix l’operació i ves alternant capes de galetes i de xocolata fins que s’acabi la mescla.
-
Pas 4
Completa-ho amb una capa de galetes decorada amb unes ametlles picades i una mica de sucre de llustre.