Escorre el tofu i embolica-ho uns minuts en un drap de cuina. Talla’l a trossos petits.
Receptes
Fingers de tofu
Ingredients
- 300 g de tofu
- 100 g de farina de cigró
- Una culleradeta de nou moscada
- Una mica d'anet
- Sal i pebre
- 100 ml de beguda d'avellana Borges Natura
- 100 g de pa ratllat
- 100 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un bol, barreja la farina de cigró amb la nou moscada i l’anet. Afegeix també sal i pebre. En un altre bol, per la beguda d’avellana i en un altre, el pa ratllat.
-
Pas 3
Per arrebossar els fingers, primer barreja la farina amb la beguda d’avellana i submergeix-los dins de la barreja, finalment, cobreix-los de pa ratllat.
-
Pas 4
Fregiu-los en una paella amb abundant oli d’oliva verge extra, de tres en tres. Per a una versió més saludable, pots fer-los al forn (uns 15 minuts a 200 °C, en funció de la mida dels fingers).