Receptes

Croquetes de pernil

60 min

Temps

6 persones

Racions

FACIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Croquetes de pernil

Ingredients

  • 20 g de mantega
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 ceba mitjana
  • 250 g d’encenalls de pernil serrà
  • 100 g de farina
  • 700 ml de llet (o de beguda vegetal) Borges Natura
  • Una cullerada de maizena
  • Sal, pebre i nou moscada
  • 2 ous
  • 100 g de pa ratllat

Oli verge extra

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella, escalfa la mantega juntament amb 2-3 cullerades doli doliva verge extra i ofega-hi la ceba, tallada molt fina. Tira-hi el pernil i cuina-ho tot uns minuts. 

  2. Pas 2

    Incorpora-hi la farina i segueix cuinant uns minuts més. Després aboca-hi la llet o la beguda vegetal, a poc a poc i sense parar de remenar, i afegeix-hi la maizena. Salpebre-ho i posa-hi la nou moscada. 

  3. Pas 3

    Deixa refredar la massa, embolica-la amb paper de film i guardala a la nevera durant unes hores (si és dun dia per l’altre, millor). 

  4. Pas 4

    Dona forma a les croquetes i arrebossa-les amb ou i pa ratllat. 

  5. Pas 5

    Fregeixles de tres en tres en un cassó amb oli doliva verge extra abundant. Col·loca-les damunt de paper absorbent perquè deixin anar l’oli sobrant. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later