Receptes

Pastís de festucs

30 min

Temps

8 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pastís de festucs

Ingredients

  • 140 g de festucs torrats sense sal Borges Pizarro
  • 160 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 200 g de sucre
  • 1/2 culleradetes de vainilla
  • 1/2 culleradetes de sal
  • 3 ous L
  • 60 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 115 g de farina d'ametlles 'En tu cocina' Borges
  • 1/2 culleradetes de llevat

Pel frosting

  • 180 g de nous triturades Borges Pizarro
  • 400 g de iogurt grec
  • Una cullerada de mel
  • 3 fulles de gelatina

Nou en gra Pizarro

Harina de almendras - Borges

Farina d’ametlles

Festucs Pizarro

Beguda de nou

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Preescalfeu el forn a 160 °C. Greixeu un motlle amb AOVE i enfarineu-lo.

  2. Pas 2

    Pica els festucs fins a convertir-los en farina. En un bol gran, bateu l’oli amb el sucre. Afegeix-hi la vainilla, la sal i els ous un a un, i bat de nou després de cada addició.

  3. Pas 3

    Afegeix la farina de festucs i barreja. A continuació, aboca la beguda de nou Borges. Barreja de nou i incorpora la farina i el llevat, batent per aconseguir una massa homogènia.

  4. Pas 4

    Posa la massa al motlle i enforna-la durant 60-70 minuts. Comprova amb un escuradents si el pastís està cuit.

  5. Pas 5

    Traieu-lo del motlle i deixeu-ho refredar completament sobre una reixeta.

  6. Pas 6

    Per elaborar el frosting de iogurt, tritura les nous fins a aconseguir una pasta. Afegeix-hi el iogurt, la mel i la gelatina fosa. Barreja-ho bé i reparteix-ho sobre el pastís de pistatxo amb l’ajuda d’una màniga pastissera.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later