En un bol, mescla l’oli d’oliva verge extra, la farigola, el romaní, el vinagre, el pebre vermell i el suc de la llima.
Receptes
Aletes de pollastre al forn
Ingredients
- 1,5 kg d’aletes de pollastre
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 culleradeta de farigola
- Unes fulles de romaní
- 1 cullerada de vinagre balsámic de Mòdena Borges
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 llima
- Sal
- Pebre negre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Salpebre les aletes i introdueix-les al bol amb la mescla anterior. Remena-les fins que quedin ben impregnades. Deixa-les reposar un parell d’hores a la nevera.
-
Pas 3
Enforna-les a 180 ºC, durant uns 50 minuts, en una safata de reixa. Si cal, tomba-les. Si no queden ben daurades, completa el procés amb uns 5 minuts de grill a uns 200 ºC.