Receptes

Musclos al vapor amb vinagreta

30 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Musclos al vapor amb vinagreta

Ingredients

  • 1 kg de musclos
  • 2 cullerades de vi blanc sec
  • ½ ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ou dur
  • 70 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 2 cullerades de vinagre balsámico de Módena Borges
  • Sal
  • Pebre
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Renta bé els musclos. 

  2. Pas 2

    Cou-los durant uns 2-3 minuts en aigua bullent amb el vi. Retira’ls quan s’hagin obert i deixa’ls refredar. 

  3. Pas 3

    Per preparar la vinagreta, pica ben fins i mescla la ceba, els pebrots i l’ou. Assaonals amb oli d’oliva verge extra, vinagre, sal i pebre i deixa’ls reposar a la nevera un parell d’hores com a mínim. 

  4. Pas 4

    Escorre les hortalisses de la mescla amb oli d’oliva verge extra i vinagre, si cal. 

  5. Pas 5

    Acaba d’obrir els musclos i cobreix-los amb les hortalisses en vinagreta. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later