Receptes

Saltat de gambes amb verdures

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Saltat de gambes amb verdures

Ingredients

  • 1 gra d’all
  • 1 porro petit
  • 1 pastanaga gran
  • 1 carbassó gran
  • 200 g de gambes pelades i crues
  • Un raig de vinagre balsamico blanc Borges
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre

Vinagre balsàmic Bianco

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella fonda amb oli d’oliva verge extra, ofega-hi el gra d’all i el porro, prèviament tallats. Afegeix-hi la pastanaga pelada i tallada a rodanxes fines i cuina-ho tot uns minuts. Tira-hi el carbassó tallat a rodanxes . 

  2. Pas 2

    Incorpora-hi les gambes i cuina-les un parell de minuts. Aboca-hi el vinagre blanc i cuina-ho a foc baix durant uns minuts més. Salpebre-ho. 

  3. Pas 3

    Pots servir aquest plat acompanyant-lo amb arròs basmati. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later