Tritura els alls i sofregeix–los en una paella amb oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi els lloms de bacallà i cuina’ls a foc suau, tapats, fins que es daurin.
Receptes
Bacallà amb moniato i festucs
Ingredients
60
- 4 lloms de bacallà
- 4 grans d’all
- 1 cibulet
- 2 tomàquets
- 1 pastanaga
- 1 pebrot verd petit
- 2 moniatos
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
- 1 cullerada de vinagre blanc Borges
- Olives verdes
- Festucs Borges Pizarro
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Mentrestant, fes els moniatos al forn durant uns 45 minuts a 180 ºC. Tritura’ls amb el passapurés juntament amb oli d’oliva, un rajolí de vinagre de vi blanc, sal i pebre, fins a obtenir una crema espessa. Si queda massa densa, hi pots afegir un rajolí de llet o de beguda vegetal al gust.
-
Pas 3
Per muntar el plat, comença amb un llit de puré de moniato, posa el llom de bacallà al damunt i, a sobre de cadascun, unes olives i un grapat de festucs.