Separa les clares dels rovells. Munta les clares a punt de neu amb un pessic de sal.
Receptes
Pastís d’ametlla
Ingredients
- 250 g d’ametlles moltes Borges "en tu cocina"
- 100 g mantega tova
- 5 ous
- 5 cullerades de sucre
- 1 llimona
- Sucre de llustre
- Un grapat d’ametlles laminades Borges "en tu cocina"
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Bat els rovells juntament amb el sucre, la ratlladura de la llimona i la mantega fins que la mescla blanquegi. Afegeix-hi les ametlles moltes Borges”en tu cocina” i mescla-ho bé.
-
Pas 3
Afegeix-hi les clares muntades i remena-ho delicadament.
-
Pas 4
Aboca la mescla en un motlle rodó, ample i pla engreixat amb mantega i empolsat amb farina.
-
Pas 5
Introdueix el pastís al forn prèviament escalfat a 200 ºC de 20 a 30 minuts.
-
Pas 6
Deixa refredar el pastís i empolsa-la amb sucre de llustre i unes ametlles laminades Borges “en tu cocina” .