En un bol, posa-hi la ceba i els pebrots tallats a la juliana i afegeix-hi l’all triturat. Incorpora-hi la pastanaga ratllada, així como el tomàquet i el alvocat tallats a daus petits.
Recipes
Rotllets de verdures cruixents

Ingredients
- 8 làmines de paper d'arròs
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- ½ pebrot vermell
- 2 grans d’all
- 1 pastanaga
- 1 alvocat
- 1 tomàquet ben madur
- Oli d’oliva verge extra light per fregir Borges
Per a la vinagreta:
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 20 ml de vinagre balsàmic Borges
- 80 g de nous triturades Borges Pizarro
- Sal i pebre
- Un pessic de comí
- Un pessic de clau
Step by step
-
Step 1
-
Step 2
Prepara una vinagreta mesclant l’oli d’oliva verge extra, el vinagre balsàmic, les nous triturades, la sal, el pebre, el comí i el clau. Mescla-ho bé.
-
Step 3
Aboca la vinagreta damunt de les verdures i remena-les perquè els sabors s’integrin.
-
Step 4
Remulla les làmines durant un segon, posa el farcit de verdures a l’interior i enrotlla la massa.
-
Step 5
Fregeix els rotllets en una paella amb oli d’oliva verge extra light, fins que quedin daurats.