En una safata per al forn, posa-hi la carabassa pelada i tallada a cubs, el pebrot a la juliana, els espinacs i les pastanagues i la remolatxa tallades a tires. Tira un raig d’oli de oliva verge extra pel damunt (pots fer servir un pinzell). Salpebre-ho.
Receptes
Verdures al forn amb quinoa
Ingredients
- 200 g de carabassa
- 1 pebrot vermell
- 200 g d’espinacs
- 3 pastanagues
- 150 g de remolatxa
- 250 g de quinoa
- Oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
- 15 ml de vinagre balsàmic Borges
- 1 cullerada de mostassa
- Un grapat de nous Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Posa les verdures al forn a 200 ºC durant uns 25 minuts, fins que siguin cuites.
-
Pas 3
Cou la quinoa seguint les indicacions del fabricant.
-
Pas 4
Prepara una vinagreta amb 50 ml d’oli d’oliva verge extra, 15 ml de vinagre balsàmic, una cullerada de mostassa, sal i pebre.
-
Pas 5
Posa la quinoa en un bol, afegeix-hi les verdures i la vinagreta i remena-ho bé perquè els sabors s’integrin. Tant ho pots servir calent com fred.