Receptes

Mandonguilles de pollastre al forn

45 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Mandonguilles de pollastre al forn

Ingredients

  • 500 g de pit de pollastre triturat
  • 2 cullerades de julivert
  • 1 culleradeta d’orenga
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d’all
  • 1 ou gran
  • ½ culleradeta de pebre negre
  • Un pessic de sal
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 g de pa ratllat

Per a la salsa

  • 750 g de tomàquet triturat
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Unes fulles d’alfàbrega fresca

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa en un bol el pit de pollastre, el julivert, lorenga, l’all trossejat, la ceba en brunoise, lou (batut lleugerament), la sal i el pebre. Mescla-ho tot amb les mans fins que els ingredients sintegrin. 

  2. Pas 2

    Afegeix-hi el pa ratllat (en pots posar més o menys en funció de la consistència desitjada) i mescla-ho de nou. Fes boles amb la massa resultant i col·locales damunt d’una safata de forn amb paper vegetal. Amb un pinzell, pintales amb oli doliva verge extra. 

  3. Pas 3

    Posa-les al forn a 200 ºC durant uns 20 minuts. 

  4. Pas 4

    Per preparar la salsa, daura la ceba i l’all en una cassola amb oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi lalfàbrega i salpebre-ho. Incorpora-hi el tomàquet i cuina-ho a foc mig-baix durant 30 minuts. 

  5. Pas 5

    Treu les mandonguilles del forn i introdueix-les a la cassola amb la salsa de tomàquet. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later