Talla el pollastre a daus i posa’l en un bol juntament amb la salsa de soja i un pessic de pebre. Deixa’l marinar unes hores a la nevera, ben tapat perquè no s’impregni d’altres sabors.
Receptes
Pits de pollastre amb salsa d’anacards
Ingredients
- 400 g de pit de pollastre
- 60 ml de salsa de soja
- 1 ceba mitjana
- 1 gra d’all
- 100 g d’anacards Borges Natura
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En una paella amb oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba i l’all a foc mitjà-suau, fins que es daurin.
-
Pas 3
Afegeix-hi els anacards sencers i el pollastre i salta’l a foc viu, sense parar de remenar, fins que el pollastre quedi daurat. Corrigeix de sal, si cal (amb compe, perquè la salsa de soja ja és molt salada i pot ser que la recepta no requereixi sal extra).