Receptes

Pits de pollastre amb salsa d’anacards

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pits de pollastre amb salsa d’anacards

Ingredients

  • 400 g de pit de pollastre
  • 60 ml de salsa de soja
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d’all
  • 100 g d’anacards Borges Natura
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre al gust

Oli verge extra

Anacard cru

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla el pollastre a daus i posa’l en un bol juntament amb la salsa de soja i un pessic de pebre. Deixa’l marinar unes hores a la nevera, ben tapat perquè no simpregni d’altres sabors. 

  2. Pas 2

    En una paella amb oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba i l’all a foc mitjà-suau, fins que es daurin. 

     

  3. Pas 3

    Afegeix-hi els anacards sencers i el pollastre i salta’l a foc viu, sense parar de remenar, fins que el pollastre quedi daurat. Corrigeix de sal, si cal (amb compe, perquè la salsa de soja ja és molt salada i pot ser que la recepta no requereixi sal extra). 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later