Receptes

Barretes de nous i xocolata

15 min

Temps

40 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Barretes de nous i xocolata

Ingredients

  • 3 ous
  • 125 g de sucre
  • 125 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 125 g de mantega a temperatura ambient
  • 125 g de xocolata 70% per a postres
  • 185 g de nous senceres Borges Pizarro

Nou en gra Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Mescla en un recipient la mantega tova amb el sucre fins a blanquejar-la. Afegeix-hi, un per un, els rovells dels ous. Mescla-ho i tira-hi la farina i el llevat. 

  2. Pas 2

    Talla la xocolata a trossos petits i pica les nous (fins que quedin a trossets, no reduïdes a pols). Afegeix-ho tot a la preparació anterior. 

  3. Pas 3

    Bat les clares dels ous a punt de neu amb un pessic de sal. Aboca-les a la masa amb una espàtula de goma, delicadament i amb moviments de baix cap amunt. 

  4. Pas 4

    Quan la massa sigui homogènia, esten-la en un plat engreixat o cobert amb paper de forn. Ha de tenir un gruix d’1 cm. Iguala’n les vores amb una espátula perquè quedi un rectangle. 

  5. Pas 5

    Posa la massa al forn, ja escalfat a 180 °C, durant 20-25 minuts. A continuació talla-la a palets (rectangles d’1,5 cm per 3 cm aproximadament) i deixa’ls refredar del tot abans de servir-los. 

  6. Pas 6

    Conserva les galetes en una capsa de metall. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later