Pollastre tendre, rics ingredients i un amaniment cremós fan que aquesta amanida de pollastre sigui fàcil de preparar i absolutament deliciosa.
Receptes
Amanida de pollastre
Ingredients
- 200 g de pit de pollastre
- ½ ceba
- 50 ml de vinagre de Módena Borges
- 2 culleradetes de sucre
- 1 escarola
- 20 olives
- 100 g de formatge feta
- Un raig d’oli verge extra Borges
- Sal i pebre
- Un pessic de romaní fresc
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli verge extra Borges
- 20 ml de vinagre de Módena Borges
- 1 culleradeta de mostassa
- Un pessic de romaní
Pas a pas
-
Pas 1
Ofega la ceba en una paella amb un raig d’oli verge extra . Quan comenci a daurar-se, afegeix-hi el vinagre de Mòdena i el sucre i remena-ho. Redueix el vinagre a foc lent fins a obtenir una salsa espessa. Reserva–la.
-
Pas 2
En una planxa ben calenta, cuina els pits tallats a daus. Salpebre’ls i tira-hi un pessic de romaní fresc.
-
Pas 3
Posa en un bol l’escarola, les olives tallades a rodanxes i el formatge feta tallat a daus.
-
Pas 4
Incorpora-hi els pits de pollastre (tebis o ja refredats, si ho prefereixes).
-
Pas 5
Per a la vinagreta, mescla tots els ingredients, aboca-la a l’amanida i remena-la.
-
Pas 6
Tira la ceba caramel·litzada pel damunt.