Quan arriba la calor és inevitable pensar en menjar gelats. Però hem d’admetre que aquests petits plaers congelats porten una quantitat de sucre no apta per aquells que aposten per una alimentació equilibrada i saludable. Per això, volem demostrar que és possible refrescar-se amb gelats sense sucre. Com? Aprofitant el sucre que contenen les fruites i decantant-nos per les begudes vegetals.
– Polo de plàtan, xocolata, avellana i cacauet
Ingredients:
– 1 plàtan madur
– 1 iogurt grec
– 1 cullerada de cacau pur en pols
– 50 ml de beguda d’avellana Borges
– 1 culleradeta de crema de cacauet
– Un pessic de canyella
Bat tots els ingredients i vessa la mescla en motlles per a polos. Posa’ls a congelar durant tres hores com a mínim.
– Polo tropical
Ingredients:
– 3 rodanxes de pinya
– 3 cullerades de coco ratllat
– ½ mango
– 50 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
Bat tots els ingredients i vessa la mescla en motlles per a polos. Posa’ls a congelar durant tres hores com a mínim.