Per preparar el pesto, triturem junts tots els ingredients que conté.
Receptes
Amanida de penne amb pesto, remolatxa i taronja
Ingredients
- 400 g (15 oz) de penne
- 1 taronja
- 1 enciam de seda
- 1 alvocat
- ½ llimona
- ½ ceba morada
Pel pesto de remolatxa:
- 200 g de remolatxa cuita
- 40 g de pinyons
- 50 g de formatge parmesà
- 50 ml d’oli d’oliva
- Un raig de beguda de nou
- Sal
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Pelem molt bé la taronja i la tallem. Netegem l’enciam, l’assequem bé i el tallem. Pelem l’alvocat, el tallem a daus i el ruixem amb unes gotetes de llimona per evitar que s’oxidi. Pelem la ceba i la tallem a làmines.
-
Pas 3
Posem l’enciam en un bol, l’amanim amb el pestode remolatxa i completem amb una mica més d’oli. Acabem l’amanida incorporant la resta d’ingredients, i deixem per al final alguns grills de taronja.
-
Consells
- L’amanida és una de les opcions més versàtils que ofereix la cuina. Així doncs, deixa volar la teva imaginació! T’hem proposat taronja, però pots optar per qualsevol altra fruita que hi aporti color i sabor.