Receptes

Pastís d’ametlles i fruites vermelles

15 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

Valoració

Pastís d’ametlles i fruites vermelles

Ingredients

  • 300 g de fruites vermelles
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 50 g de sucre granulat
  • 50 g d’ametlles en pols Borges Natura
  • 1 ou
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 1 pasta brisa

Oli verge extra

Ametlla crua repelada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 180 ºC. 

  2. Pas 2

    Amb la pasta brisa folra un motlle per a pastissos i punxa el fons amb una forquilla.

  3. Pas 3

    En un bol, prepara la crema d’ametlles mesclant l’oli d’oliva verge extra , el sucre, les ametlles en pols i l’ou. Mescla-ho tot fins a obtenir una crema d’ametlles suau i cremosa. Aboca-la damunt de la pasta i posa el pastís al forn durant 10 minuts a 180 °C. 

  4. Pas 4

    Mentrestant, renta i escorre les fruites vermelles.

  5. Pas 5

    Un cop cuit, deixa refredar el pastís completament abans de col·locar les fruites vermelles sobre la crema d’ametlles. I ja el pots servir!

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later