Escalfa el forn a 180 ºC.
Receptes
Pastís d’ametlles i fruites vermelles
Ingredients
- 300 g de fruites vermelles
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 50 g de sucre granulat
- 50 g d’ametlles en pols Borges Natura
- 1 ou
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 1 pasta brisa
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Amb la pasta brisa folra un motlle per a pastissos i punxa el fons amb una forquilla.
-
Pas 3
En un bol, prepara la crema d’ametlles mesclant l’oli d’oliva verge extra , el sucre, les ametlles en pols i l’ou. Mescla-ho tot fins a obtenir una crema d’ametlles suau i cremosa. Aboca-la damunt de la pasta i posa el pastís al forn durant 10 minuts a 180 °C.
-
Pas 4
Mentrestant, renta i escorre les fruites vermelles.
-
Pas 5
Un cop cuit, deixa refredar el pastís completament abans de col·locar les fruites vermelles sobre la crema d’ametlles. I ja el pots servir!