Enforna els moniatos tallats en daus durant uns 45 minuts a 190 ºC.
Receptes
Amanida de kale i moniato
Ingredients
- Una col arrissada
- 2 moniatos mitjans
- 100 g de tomàquets secs
- 100 g d'olives negres
- 100 g de pinyons
- 50 g de nous picades Borges Pizarro
- 50 g d'ametlles picades Borges Pizarro
Per a la vinagreta:
- 60 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
- 30 ml de vinagre de poma Borges
- Una cullerada de suc de llimona
- Sal i pebre.
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un bol, mescla la col arrissada, els tomàquets, les olives negres tallades per la meitat i les nous i les ametlles triturades.
-
Pas 3
Daura els pinyons en un recipient bé calent, sense deixar de remoure perquè no es cremin. Incorpora’ls a l’amanida. Incorpora també el moniato, ja tebi.
-
Pas 4
Preparar la vinagreta barrejant l’oli d’oliva verge extra, el vinagre de poma i el suc de llimona. Salpimienta aboca-la sobre l’amanida i serveix.